БРОШКА - СНЕЖЕН ЧОВЕК

Снежен човек - брошка за всеки зимен ден

Кристална брошка със закачлив снежен човек! Бижу, което създава усмивка и настроение, напомня за снежни коледни дни и красивата бяла зима.

Снежко блести от кристали и златно, разбира се, не липсват и цветните акценти.

Иска ми се да подчертая, че червените елементи са от типа на доматеното, т.е. леко оранжевеят. Бижуто е подходящо за всеки зимен тоалет, ефектно е да бъде поставено на някой от аксесоарите ти - чанта, шапка, колан, шалче, портфейл.

Зимата изобилства от празници - именни дни, Коледа, Нова година, рождени дни. Какъвто и подарък да правиш, никак не е зле да добавиш към него и Снежко като акцент и символ на зимния празник. По Коледа и Нова година снежният човек е абсолютно достатъчен, за да бъде сам той основен дар за любим човек.

Все пак в тези дни искаме да изненадаме всички роднини, приятели, колеги, а средствата често са ограничени. Сложи в картонена кутийка малко бонбони с блестящи хартийки, пъхни брошката между тях, опаковай кутията с цветна хартия и ефектна панделка - ето ти, готов е подаръкът за колежката, съученичката, мама, баба, малка госпожица или приятелка

ИЗЧЕРПАНА НАЛИЧНОСТ, ОЧАКВАМЕ ДОСТАВКА! SOLD!

Мярка
Брой
Опаковка
Плик
Размер
4.5 х 5см