Как се пазарува в онлайн магазина?

ПОДАРЪЦИ - ШАНТАВИ, КАТО ТЕБ :-)

Онлайн магазин за нестандартни подаръци, интересни, забавни и практични! Подаръци за мъже, подаръци за жени, за него, за нея… А стига, бе! Купи си подарък на ТЕБ!

Създадохме този онлайн магазин с идеята за забавни и практични подаръци, с които да изненадаш любовта, приятелите, семейството си, а защо не да зарадваш и себе си!

Стоките тук са в минимални количества и на разумни цени, защото не е толкова важна стойността, а по-скоро нестандартните, неочаквани изненади.

В този магазин трудно ще намериш цени от типа "100, 200, …". Подаръците са по джоба на всеки от нас

КАК СЕ ПАЗАРУВА ТУК?

  1. Безопасно! Изпращаме всичко пожелано с наложен платеж, по куриер. Ще заплатиш едва, когато куриерът пристигне и получиш в ръцете си пратката. Плащаш в брой.
  2. Избери си стоки и кликни да поставиш в количката. По всяко време можеш да прегледаш количката, да премахваш или добавяш. Когато избереш всичко, кликни на бутона от количката «Плащане».
  3. Трябва да избереш - ще се регистрираш или ще пазаруваш като гост. По-практично е да се регистрираш, защото следващия път няма да се налага отново да попълваш данните си - име, адрес...
  4. Попълни коректно всички полета, които са отбелязани със звезда.

    ВАЖНО! Имейл адресът ти трябва да е истински, както и телефонът! На имейла си ще получиш заявката.

  5. След като попълниш заявката и я огледаш, кликни най-долу вдясно на бутона «Поръчай». Куриерът ще те потърси на мобилен телефон, за да потвърдиш, че желаеш пратка с наложен платеж, а след това отново ще те потърси по телефона, за да приемеш пратката. Поръчаните стоки ще получиш до 3 работни дни след подадената заявка.
  6. В стойността на заявката ти се включват 6.00 лева за куриерска услуга. Това е твърда стойност, без значение разстоянието или теглото на пратката. Реалната цена на куриерската услуга е по-висока, но разликата се поема от нас
  7. Гарантираме, че личните ти данни ще послужат единствено за целите на пазаруването. Твоите данни няма да бъдат предоставяни по никакъв повод на трети лица. Съобщения за новостите в магазина ще получаваш само, ако изрично посочиш, че желаеш това.